A Lehet Más a Jövő szívből gratulál Török Márknak, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának hivatalban maradt elnökének, aki, mint a Magyar Nemzetből megtudhattuk, tisztújítás nélkül nyerte el újra a szegedi hallgatók érdek-képviseletének lehetőségét.

Bár Márk a 2015-ben bevezetett mandátummaximum többszörösét kitöltötte, ahogy ezt a bíróság​ elsőfokon ki is mondta, ez nem tántorította el őt attól, hogy a tisztújítás hivatalos időpontját még csak meg sem hirdetve, ügyvivőként elvállalja a feladatot, megkerülve ezzel a demokratikus választás intézményét.

Sajnálattal tapasztaljuk azonban, hogy a kormány intézkedései a megélhetési diákokkal szemben nem jártak sikerrel, és csupán azt eredményezték, hogy a szegényebb sorsú fiatalok kimaradnak a felsőoktatásból. Míg a HÖK-ben betöltött mandátumok maximalizálását üdvözöljük, hiszen ezzel elérhető a nagyobb politikai részvétel a fiatalok részéről, a felsőoktatás fizetőssé tételét mélyen elítéljük. Támogatjuk a Lehet Más a Politika azon kezdeményezését, hogy kormányra kerülésük esetén ingyenessé tegyék az első diploma megszerzését. Reméljük, Török Márknak is sikerül 13 év után diplomához jutnia egyetemén.