Célkitűzések

Amint azt az Egyesület neve is sugallja, hiszünk abban, hogy a ma elvégzett feladatok, a megtett cselekedeteink, valamint gondolkodásmódunk határozzák meg jelenünket és jövőnket, amelyben élünk és élni fogunk mi és a következő generációk.

Ezért célunk egy olyan közösség létrehozása, amely felhívja a figyelmet azokra a fontos témákra, amikre kötelességünk odafigyelni, felemelni a hangunkat, és munkánkkal képesek legyünk példát mutatni, hogy az utánunk következő generációknak felelősséggel tudjunk elszámolni. Kiemelt célunk, hogy a környezeti/gazdasági/társadalmi fenntarthatóságot minél több ember megértse és magáénak érezze, így a mindennapi élet részévé válva előre mozdítsa Magyarország és bolygónk helyzetét.

Fórumot szeretnénk teremteni a tenni vágyó fiataloknak, akik gondolkodnak a jövőjükről és aktívan részt szeretnének venni annak alakításában. Szeretnénk feltárni a fiatalok problémáit és azokra közösen megoldásokat keresni. Az Egyesület közösséget kíván nyújtani azoknak a fiataloknak, akiket érdekel a közélet és valamilyen módon részt kívánnak venni benne