Tisztelt Dr. Áder János Köztársasági Elnök Úr!

A Lehet Más a Jövő Egyesület azért fordul Önhöz, hogy a tegnapi napon napvilágot látott hír kapcsán, mely szerint az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump kilép a Párizsi Klímaegyezményből, haladéktalanul szólítsa fel döntésének visszavonására!

Munkássága során többször is kifejtette, hogy a környezetvédelmet erősíteni kell, valamint a klímaváltozás ellen fel kell lépni mindenkinek.
Nekünk, fiatalabb generációnak kiemelten fontos feladat az, hogy egy fenntartható világot alakítsunk ki, hiszen a környezeti változások már a mi életünket is, de nem utolsó sorban gyermekeink és unokáink életét fogják befolyásolni, mely változások előjeleit már napjainkban is érezhetünk.

A tegnapi döntés kapcsán úgy érezzük, nem hagyhatjuk szó nélkül Donald Trump felelősség nélküli, több milliárd ember jövőjét veszélyeztető tervét.

Tisztelettel kérjük, hogy forduljon az Amerikai Nagykövethez, hogy tolmácsolja Magyarország azon kérését, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke azonnali hatállyal vonja vissza a Párizsi Klímaegyezményből történő kilépési szándékát.

Budapest, 2017.06.02.

Tisztelettel a Lehet Más a Jövő társelnökei:
Apostol Klaudia és Páli Zoltán

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.